Långtidsgaranti

Långtidsgaranti på soffor

Softa Home producerar, designar och förverkligar möbler som är kända över hela världen. Vi människor, beroende på vilken livssituation vi befinner oss i, brukar och behåller en soffa i ca tio år i snitt. Under den tiden har vi på Softa Home bestämt att Ni som kund ska känna Er trygg. Därför lämnar vi under soffans normala livslängd i tio år en garanti på soffans stomme och fjädersystem.

Med Softa Home's långtidsgaranti så kan du känna dig trygg och säker i tio år när du handlar soffor från oss. Vi är Sveriges första möbel e-handlare som med våra kvalitetsmöbler vågar erbjuda en sådan garanti.

Så här går det till

Steg 1. Under det första året, som gäller som ett garanti-år, varpå Softa Home står som bevis-bärare. Gäller full reklamationsrätt för hela soffan mot fabrikationsfel. Nästkommande två år inträder en reklamationsrätt, där du som kund måste kunna styrka att felet är ursprungligt och relaterat till ett fabrikationsfel. Detta gäller hela soffan.

Steg 2. I tillägg till ovan nämnda garanti så förlänger Softa Home garantin mot skador på stomme och fjädersystem upp till tio år från och med köpdatum. Fel som kan klassificeras som normalt slitage kommer utanför denna garanti.

Om ett fel skulle uppstå

Om ett fel skulle uppstå som omfattas av garantin kommer Softa Home bedöma lämplig åtgärd där soffan repareras eller delar byts ut. 

Följande täcks inte in

Fel som uppstått på grund av onormalt slitage eller onormalt användande täcks inte in av garantin. Normalt slitage är en bedömning som Softa Home avgör utifrån soffans utförande, design och hur lång tid som gått sedan köpdatum..

Inga andra uttryckliga garantier gäller

Den här långtidsgarantin är den enda och heltäckande garantin som gäller för Softa Home’s produkter. Ingen anställd, agent, återförsäljare eller annan person har behörighet att ändra den här garantin eller utfärda någon annan garanti på uppdrag.

Garantibevis


Softa Home erbjuder en omfattande garanti som gäller under soffans livslängd, för att stödja att produkter som köpts av märket Softa Home så måste kunden vid reklamation uppvisa soffans medföljande garantibevis(Life Warranty card)

Produkter av märket Softa Home är konstruerade med tillförlitlighet, pålitlighet och hållbarhet i åtanke och omfattas av en garanti under produktens livslängd mot defekter i ram eller fjädersystem.

Om det uppstår problem med din soffa på grund av defekter i material eller utförande kommer vi att så snabbt som möjligt åtgärda problemet i enlighet med vårt tryckta garantiåtagande.

Tillbaka till allmänna villkoren